Коледна фотосесия и професионален грим – 5 кадъра

 • получавате 5 обработени кадъра
 • използвате всички налични декори
 • 30 минути грим от професионалния гримьор Олга Дерменжи
 • 45 минути продължителност на фотосесията
 • до 5 човека от семейство
 • получавате обработените снимки на e-mail адрес
Стандартни цени:
 • Фотосесия с 5 обр. кадъра - 110 лв. 75 лв.
 • Професионален грим - 80 лв. 40 лв.

Вие спестявате 75 лв.

115,00 лв.

Цената на допълнителен кадър извън пакетите 4 лв/кадър. Всички фотосесии, заснети до 16 декември ще бъдат изпратени до 22 декември

Изберете Avenix Studio за вашата коледна фотосесия

Предлагаме ви Коледна фотосесия и професионален грим. Заповядайте заедно да споделим коледния дух в една празнична фотосесия, изпълнена с вълшебства и непринудени детски усмивки

Коледна фотосесия с професионален грим
Коледна фотосесия с професионален грим
Коледни моменти
Семейни спомени
Коледна фотосесия

Част от нашите доволни клиенти

Avenix Studio
Google
More than 85 clients left
5 / 5 rating on Google.
Avenix Studio
Allien Iv
5

"Great place with everything you need for photoshoot. The host is very friendly and welcoming. I totally recommend it! 📷"

Deyan Milenkov (KLOSHAR FASHION FILMS)
5

"Great place with everything you need for a photoshoot. Amazing attitude from the owner. Very good prices and brand new equipment. I totally recommend the studio!"

Somebody Else
5

"Literally the best studio in Sofia, professionals with large experience in making wonderful photo sessions as well as videos, the pricing is also incomparable.. highly recommend!!!"

Boriana Vatova
5

"Great place. So clean and comfortable you have everything you need. The host is very friendly and welcoming. I totally recommend it!"

Maria Popova
5

"Very comfortable and well-equipped studio. Super precision with a professional and individual approach! I recommend!"

Как работи ваучерът?

1
Поръчайте ваучер

Направете поръчка на желания от вас ваучер

2
Запазете дата и час

Свържете се с нас, за да уговорим дата и час за фотосесията

3
Заповядайте в студиото

Създайте вашите коледни спомени

Информация за клиента

Услугата „Коледна фотосесия и професионален грим“ се предоставя от Авеникс ООД с ЕИК 206548190, с адрес и седалище на управление гр. София, кв. Подуяне, блок 223, представлявано от Диян Иванов Иванов.

 1. За вашите снимки и грим ще се погрижат нашият фотограф Диан Иванов и звездният гримьор Олга Дерменжи.
 2. Всички коледни фотосесии имат продължителност от 30 до 150 минути, в зависимост от избрания от вас коледен пакет.
 3. Заснемането на коледната сесия е екипна работа и изисква да сте точни за уговорения час, за да се направи нужната подготовка. В случай на закъснение с повече от 15 мин, вкл. неявяване, сесията автоматично отпада и сумата не се възстановява.
 4. При наложителни причини за неявяване на сесията трябва да ни уведомите по телефон до 48 часа преди резервирания час за снимки. В този случай, можете да запишете нов час без да дължите допълнителна такса. В Avenix Studio се извършва постоянно видеонаблюдение.

По време на коледната фотосесия

 1. Всички ракурси, ъгли на снимане и осветление се определят от фотографа.
 2. Индивидуални изисквания към услугата „Коледна фотосесия и професионален грим“, като ъгъл на заснемане и други предпочитания са възможни с предварително запитване по имейл или телефон, и след приложени референции. Имайте предвид, че в този случай ще има промяна в цената.
 3. За грима ще се погрижи нашият професионален гримьор Олга Дерменжи. Гримът ще е базов – коригиране на кожни дефекти и създаване на перфектна текстура на тена. При желание на клиента за специфичен грим е необходимо да уведомите екипа по телефона или имейл най-малко 48ч. преди фотосесията, като услугата допълнително се заплаща с 30 лв.
 4. При избран коледен пакет от 20 и 30 кадъра може да бъде извършен по-специфичен или вечерен грим по ваше желание.
 5. Преди началото на сесията се уверете, че няма да бъдете обезпокоявани, и че сте отделили вашето време за коледната фотосесия. Не се допуска прекъсване по време на снимане, просрочване на времето, както и агресивно, грубо отношение и намеса в работата на фотографа и гримьора. В случай на нарушение на някои от горепосочените условия, сесията автоматично ще бъде прекратена и заснетият материал ще бъде изтрит без обяснения от страна на фотографския екип, като сумата за сесията не се възстановява.

Участници в сесията

 1. Коледна фотосесия и професионален грим е предвидена за семейства, двойки и деца.
 2. Фотосесията е предпочитана заради празничния декор. Личният стил и облекло е изцяло по ваше предпочитание, но ви съветваме да изберете подходящо облекло за случая.

Декорите

 1. Декорите в Avenix Studio са специално създадени за коледните фотосесии, поддържат се чисти и здрави. Именно затова, в студиото и върху декорите се влиза по чорапи, домашни чехли или калцуни.
 2. Декорите са част, както от вашите снимки, така и от снимките на други семейства/деца/двойки. Моля, постарайте се да ги запазите и след вашата сесия. При повреда на част от декора се дължи цената на повредената част в двоен размер по пазарни цени..

Кадрите

 1. Ще получите вашите снимки в jpeg формат, резолюция 26mp, 300dpi. Екипът на Avenix Studio не предоставя необработен материал и не го съхранява.
 2. На всички кадри се прилага базова обработка, която включва следните параметри – яркост, корекция на цветове, бял баланс и острота.
 3. Екипът ни не извършва ретуш, отстраняване на лицеви, кожни дефекти и др.
 4. Когато разглеждате вашите кадри, уверете се, че сте ги разгледали на няколко устройства – телефон, таблет, компютър. Възможно е да има разлика в цветовете на снимките, според използваните устройства.

Често задавани въпроси

Защо трябва да избера Коледна фотосесия от Avenix Studio?

Не е задължително да изберете вашата Коледна фотосесия от Avenix Studio, но ние ви предлагаме професионално фото заснемане. Предлагаме ви и професионален грим от гримьора на звездите Олга Дерменжи, която има проекти зад гърба си, като „Две капки вода“ и „Звездите в нас“ на Нова телевизия. Включено в цената, разбира се.

Закупих ваучер. Какво трябва да направя сега?

След като закупите желания от вас ваучер трябва да решите, кога ще е най-удобно за вас и вашето семейство да заснемем фотосесията. След като направите това трябва да се свържете с нас, за да уточним ден и час, в който ще заснемем и самата Коледна фотосесия.

Мога ли да подаря ваучера на близък човек?

Да, можете да подарите закупения ваучер като подарък за ваш близък човек. Поръчайте от ваше име, а когато се свържете с нас ни предоставете името на получателя.

Освен грим, предлагате ли и прическа?

Не, към момента не разполагаме с фризьор в студиото. По желание, можете да направите своята прическа преди самите снимки.

Трябва ли да бъда облечен/а специално?

Въпреки че нямаме изисквания за вашето облекло, то ви препоръчваме да изберете подходящи коледни дрехи и аксесоари.

Имате нужда от съдействие?

Свържете се с нас чрез някой от посочените начини

Свържете се с нас