За нас

Запознайте се с нашата история, цели и екипът, който стои зад Avenix Studio. Ще се радваме да работим заедно.

Avenix Studio е фото и видео студио под наем

Avenix Studio

Avenix Studio започва своята история през 2020 година. По това време студиото се помещава в кв. Студентски град, като година по-късно е преместено на по-удобна локация от центъра на София, а именно в кв. Подуяне. Студиото е с обща площ от 85 кв.м. и включва едно голямо помещение с изградена 15 кв.м. бяла циклорама, съблекалня от 5 кв.м. и самостоятелен санитарен възел. Фактът, че се намира на партерен етаж го прави много удобен за достъп, а и свободните от синя и зелена зона паркоместа около сградата допълват лесния достъп.

Нашата основна цел и мисия, създавайки Avenix Studio е да помогнем на всеки начинаещ, а и професионален фотограф, да има своето място, където може да развива своя талант. Снимането в полеви условия има своите предимства, но добрият фотограф трябва да умее да улавя изображения и в контролирана светлинна среда.

Екипът

Диян Иванов

Диян Иванов

Собственик и фотограф

Занимавам се с професионална фотография от повече от 8 години. Вярвам, че за да израстне всеки един, който се занимава с фотография, трябва да умее да снима и в студио. Затова реших да създам Avenix Studio, където освен аз, така и други фотографи да имат място за своите проекти.

Follow me on Instagram
Олга Дерменжи

Олга Дерменжи

Професионален гримьор

Работя като професионален гримьор от повече от 5 години. Имам и умения по оформяне, ламиниране и боядисване на вежди. Последните две години работих като трейнер и гримьор за Givenchy. Провеждала съм обучения за новостите от Prettyshop, Douglas, Beautyzone и Sephora. Гримьор съм и в екипа на „Като две капки вода“ и „Звездите в нас“ по Нова телевизия.

Follow me on Instagram
Радомир Атанасов

Радомир Атанасов

Оператор и асистент

В сферата на аудио-визуалното изкуство съм от повече от 15 години. Първите си стъпки в телевизията пред микрофон направих на 10 години, а малко по-късно заех роля и зад камерата. Работил съм в bTV, БНР и Дарик радио. От няколко години активно се занимавам с фотография и уеб разработки.

Follow me on Instagram

Имате въпроси?

Използвайте някой от начините да се свържете с нас

Свържете се с нас